Blog

Nieuwe collectie Floorify clickvinyl

Floorify clickvinyl nieuwe collectie huysentruyt benedict heule

De nieuwe Floorify stalen zijn nu bij ons te bezichtigen en bestellen. De Floorify-vloeren zijn zo veelzijdig dat er voor ieder wat wils in de collectie steekt! 

Thuis zet je je eigen karakter in de verf. Of je nu speels, enthousiast of sereen bent: je interieur weerspiegelt dat. Warme kleuren, authentieke groeven en de unieke uitstraling van hout geven je Floorify-vloer die natuurlijke look en feel die zo aantrekkelijk is. 

Voordelen van houten lamellen

Bodecor Houten lamellen

Puur natuur

Met houten lamellen haal je écht de natuur binnen. Ze passen volledig in de huidige botanische trend waarin we verzot zijn op natuurlijke elementen. Ze hebben een warme en klassevolle uitstraling waardoor je je interieur extra gezellig maakt. 

Isolerende functie

Houten lamellen hebben bovendien een isolerende functie. In de zomer houdt het hout de warmte buiten en vice versa in de winter. Een lagere energierekening is verzekerd.

Ons interieur in 2018?

In 2018 mag het interieur wat speelser en kleurrijker. Denk aan felle, sprekende kleuren en zelfs colorblocking. Geometrische figuren en typografie, parelmoer en regenboogglans, veel glitter en futuristische prints zijn ook helemaal in! Hieronder enkele trends wat meer toegelicht.

Trend Colorblocking

Floorify Clickvinyl planken & tegels

Thuis zet je je eigen karakter in de verf. Of je nu speels, enthousiast of sereen bent: je interieur weerspiegelt dat. De nieuwe Floorify-vloeren zijn zo veelzijdig dat er voor ieder wat wils in de collectie steekt. Warme kleuren, authentieke groeven en de unieke uitstraling van hout geven je Floorify-vloer die natuurlijke look en feel die zo aantrekkelijk is. 

Ons interieur in 2017?

Zeg maar 'daaaag' tegen de pasteltinten die in 2015 en 2016 hun terugkeer vonden in het interieur. Deze brave kleuren en de scandinavische stijl zijn in 2017 helemaal passé. Ze maken plaats voor 'het nieuwe warm', de jongste interieurtrend. Denk exotische motieven en warme, donkere kleuren. 

Close